BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

3/19/2009

Neljapäev

Tänane või nüüd juba eilne õhtu oli suht lahe ja tegevusrikas. Käisime kõigepealt Käkuga võrkpalli vaatamas, ja mulle isegi meeldis, see üllatas mind, sest siiani pole ma väga huvitatud olnud võrkpalli võistluste vaatamisest, kuid täna oli tõesti lahe.

Seejärel käisime kodus ja siis tuli plaan, et läheks taarat viima :D, mingi kell 10 õhtul. Mõeldud-tehtud. Uurisin veel netist, et Comarketis peaks automaat olema. Läksime siis nagu kaks Pompsu sinna. Lihtsalt läksime sisse, ja vaatame ringi.. automaati pole, meganaljakas. Üks maksima ja teine roosa ostupäevade kotiga, mis täis tühje pudeleid ja automaati lihtsalt pole. Võtsin siis julguse kokku ja küsisin müüja käest, et mis jama on? Ta ütles, et pmst nad vastu ei võta pudeleid, aga OK, seekord on nõus. Megasuper. Andsime siis pudelid ära, raha käes, läksime minema.

Jalutasime Toomemäel pikalt ja seejärel käisime pizza poes pizzat söömas. Nii nämma oli.

Lisaks tõmbasime ka Jude Lawiga filme. Just lõpetasime "Alfie" vaatamise. Hea film oli. Kuid nüüd Carolyn juba magab kõrval ning korra isegi pobises, et T... , kaua võib kirjutada :D.
Kaua võib! :)

Aga nüüd ma lõpetan ka, tsauplau ja head ööd .

2 komm/i:

Mihkel. said...

Alfie on vist vähe hea?;)

Miia said...

Alfie on suht hea, Ja!