BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

8/02/2008

Hull.

Tagasi. Natukeseks. Ei tea kuna uuesti seda kohta külastan ja midagi siia kirjutan. Eks paistab. Suvi on hea. Naudin. Ilmad on praegu ilusad. Naudin veel rohkem. Je.

Eelmine reede oli Katre motellis Hiiumaal Tubalal Loki sünnipäev. Oii, mis pidu oli. Ta sai 18. Ja pidu oli Hulll. Lihtsalt Hulll!

Kes oli mälus ja kes kukkus teiselt korruselt alla ning kes mängis litsi ja mida kõike seal veel ei näinud. Oma lõppu nägid peegel, aken ning lisaks lasti veel terve tuba tulekustuti tolmu täis. Hulll. Peale selle kõige oli seal veel kaks 70-aastast vanameest, kes käperdasid ja külge lõid. No öelge nüüd, et polnud Hull :D?

Esmaspäeval tulin Mandrile. Rõngu külje all aitasin isa tuttaval maja ja verandat ja laudu ja toole värvida. Ja eile, reedel oli Siimu sünnipäev. Polegi veel kuulnud, mis seal toimus. Tahtsin väga sinna jõuda, aga näed, jäin hoopis siiamaale veel. Nii. Neljapäeva õhtul tšillisin Otepääl. Nägin Sonjat, Mashat, Kallet ja isegi Kristot, niiet peaaegu kõik kallid said nähtud :). Eile, reedel, kui kõik pidutsesid Hiiumaal. Olin mina Tartus, koristasin oma tulevat korterit ja tegin väikse poetripi, sain paar väga kalliks muutunud ja armsat ja seksikat asja ;). Ning õhtul, üheteistajal olime Katiga juhuslikult Atlantise vastaskaldal, kui peopaiga ees hakati ilutulestikku laskma. Oleks te seda vaid näinud! Maailmailusaim ilutulestik. Talvel on alati külm, et imetleda piisavalt aastavahetuse saluuni ja Go-Liveil venib see liiga pikaks ja on palju rahvast, aga eile oli super. Me istusime kahekesi trepi peal ja imetlesime seda. Oma 10 minutit, ja lasti raudselt paarsada tuhat õhku. Ja kuiii ilus see oli! Super.

Hommikul ostsin enda tuppa vaiba ja suure peegli ;). Natuke aega tagasi värvisin maja laudu. Ja hetkel puhkan. Olen kodus, siin on ka ikkagi mõnus olla :).

Homme sõidan Hiiumaale tagasi ja uuest nädalast lähen tööle, eks vaatab, mis saama hakkab. Kui viitsimist ja mõtteid mida teiega jagada on. Siis olen ehk mingi aeg jälle siin tagasi ja räägin tükikesi endast.

Tsau, ja nautige neid päikselisi suvepäevi, sest juba homme võib tulla mr Vihm.

2 komm/i:

Anne-Maria said...

Miia, ära onju unusta mind kunagi oma korterisse külla kutsuda(a)

Miia said...

Ei unusta :). Ja kui millalgi Tartusse satud ja vähegi vaba aega on, siis anna teada. Kutsun sind kohvile :).