BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

3/13/2009

Tärkas TILL ja kasvas kartul !

- Silva eilne hittlause. See järgnes lõigu "Dekameronist" kirjeldamisele. Ja ma ütlen ausalt, et see raamat tundus väga huvitav.

.. Jälle üks lillas tädike! Paar päeva tagasi tulin koju ja ühel kõrval tänaval oli kolm lillas mantlis tädikest, nad ei olnud ühest seltskonnast, aga lihtsalt sattusid kokku. Ning täna tuli mulle uues kohas vastu veel neljas tädike, kellel peale lilla mantli oli ka lilla kübarake ning käekotike. Ka mu vana kooli vana naissoost füüsikaõpetaja lemmikvärv oli lilla. Mis teema lillaga on, keegi oskab seletada?

Jalutasin täna tervel 3 tundi, järjest. Ilma pausi tegemata.. nimelt käisin Pastla-Pauli juures ja siis käisin võimalikult palju erinevaid tammelinna ja karlova tänavaid mööda, imetledes ilusaid maju, nautides päikest ning kohates huvitavaid ja samas lihtsaid inimesi.

Koju jõudes hakkasin kraamima, siiski külaline, Carolyn, tuleb külla :D. Just nüüd sain sellega ühele poole. Värvisin küüned neoonroosaks ning hakaksin näljasele kohe jõudvale külalisele makarone valmistama :).

Muide, Skyplus on teemas, vahel võite seal minu soovilugusid kuulda ;).

Päikest ja kevadet teile lahedatele! :)

0 komm/i: